Pensjonistgruppen

Informasjon for pensjonister som er medlem hos oss


Som følge av situasjonen med Korona virus og smitte faren dette representerer befinner vi oss nå i en tilstand landet ikke har opplevd siden 2.verdens krig. Dette berører også vår kjære forening og brukerne av denne. At mange av oss som benytter foreningen er i den aldersgruppen som er mest utsatt ved Korona smitte, understreker alvoret i situasjonen, men utover i 2021 vil flere og flere av oss heldigvis bli vaksinert, og situasjonen forhåpentligvis normaliseres mer og mer frem mot sommeren.
Som kjent er vårt Årsmøte også i år utsatt til mai, og de fleste aktiviteter ellers er blitt avlyst eller utsatt inntil videre.
Når det gjelder Spania, er leiligheten vår klar til bruk. Du kan enten reise nå på egen risiko, eller vente til du er vaksinert og har fått vaksinepasset ditt i orden.
Så er det bare å sende inn skjema med ønsket periode, så besvarer vi det så kjapt vi kan.
Ellers henstiller vi til våre medlemmer om å følge med på våre hjemmesider, hvor det fortløpende vil bli lagt ut relevant informasjon når det er noe nytt.

Fast treff

Vår pensjonistgruppe møtes fast hos oss annenhver onsdag.
Inntil videre er alle møter kansellert på grunn av korona krisen.

Kølafondet

Sjøfolk med lang fartstid kan søke om støtte, såkalt premie, i Norges Rederforbunds Sjømannsfond av 1918, populært kalt «Kølafondet». Det deles ut hvert år i mai/juni, med søknadsfrist 1. mars.

ForeningPensjonistgruppen
desember 26, 2019

Stiftelsesdagen fredag 27. desember 2019 fra kl. 12

Foreningen avholder sin tradisjonelle markering av foreningens stiftelsesdag 3. juledag, fredag 27. desember fra kl. 12 Det blir kaffe, kake, konjakk og sigar i sosialt samvær rundt i salongene våre....
Selskapslokaler hos Bergens Maskinistforening ForeningPensjonistgruppen
november 13, 2019

Årsfest på Engen 15. november 2019 fra kl. 18

Vi ønsker igjen velkommen til vår tradisjonelle årsfest på Engen. Denne gangen er festen fredag den 15. november fra kl. 18. Pris pr. deltager er i år kr. 300,-  og...